At the bridge

Nettverket er ikke noe særlig å skryte av her, så oppdateringen blir en smule tannløs. Uansett her er vi heldig med været. Temperaturen ligger på 30 grader, og det gjør stripen på masterkortet også. Neidaaa...jeg er flink til å lukke øyene, å ser for meg husprosjektet som venter hjemme, når jeg går forbi gågata og alle butikkene. Det funker, hvertfall litt *blinkefjes

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi er netopp kommet ned fra broen, og er svært mettet med fagtermonologi fra sjøfartsfaget. Det var veldig interessant å få omvisning der oppe, å få vite hvordan man manøvrerer et så stort skip. Jeg fikk prøve å svinge på rattet også. Kan ikke akkurat si at jeg merket det på skipet men.. I skrivene stund er det faktisk ti meter høye bølger her ute, og det merkes heller ikke noe særlig. 

image.jpg
image.jpg