Cozumel, Mexico

image.jpg

I dag var det utflukt til Cozumel, Mexicos største øy. Vi brydde oss ikke om å melde oss på noen planlagt utflukt da vi måtte få unna litt shopping og gaver. Og under shoppingen var ikke mat prioritert for å si det slik, og på vei tilbake til båten var det en skikkelig mexicansk bar som ga oss noen "shots for free" og gjett hvem som danset på bardisken, noen minutter senere da!?! Ups.. Skal jeg virkelig legge ut dette? Jeg tenkte at innlegget om Cozumel skulle omhandle geografiske fakta om øya, ant innbyggere, valuta og litt fine bilder av vegetasjonen osv, men slik ble det altså ikke. Men bilder av store drinker, ballonger på hodet og bardansing....check!  " Shit happens when you have a littlebit fun, press publish"

image.jpg

Men jeg fikk gjort unna mitt viktigste ærend; bursdagsgaven til min kjære. Herremin som jeg gleder meg til å gi han den. *sommer-fugler-i-magen

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg fikk engang en kopp fra mamma som det sto " A dauther that grown up to be a best friend"