On our way back to Norway, med verdens største passasjerfly

Cold, but wonderful Norway. Når jeg våknet i dag og viste at jeg hadde en tretten timers reise foran meg, var det ikke like gøy å starte dagen. Og det er tretten timers effektiv reisetid, pluss at vi skal stille tiden frem åtte timer, så jeg kommer til å føle at jeg mister mye tid. (det var veldig greit å reise vestover, da reisetiden blir skrudd tilbake ved ankomst) 

I skrivende stund sitter vi i Paris, og har netopp mistet flyet vårt til Oslo, pga forsinkelse fra NY. Så da ble det et mistet fly pr vei, og tid til litt ekstra shopping. Vi gikk helt crazy på NewYork-JFK int. AirPort. Mannfolka hjemme følte seg trygg da vi reise med en stappfull koffert hver, på max-vekt, og ikke hadde plass til å shoppe noe. Meeeeen ingen har sakt noe om ant håndbager.....

image.jpg

Flyet over dammen, var så gedigent, at jeg lurte virkelig på hvordan dette skulle klare å lette. Det er det største flyet jeg har vært med noengang med to fulle etasjer, svingtrapp både foran og bak, 73 m langt og 79,8 m mellom vingespissene. 

image.jpg
image.jpg

Dette er hva jeg kaller "verdens navle". See you soon, America