"50 spørsmål og svar"-utfordring

Hei og god kveld fra sofakroken. Det er blitt litt av en "bloggmote" å besvare disse 50 spørsmålene, og her jeg sitter hjemme alene på en lørdagskveld, kunne jeg ikke annet enn å slenge meg med.

1. Hvor gammel er du om fem år? litt over 27 år, forhåpentligvis.

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? mamma og bestemor, på jobb.

3. Hvor høy er du? 178 cm, nesten to meter over havet som jeg pleier å tulle med.

4. Hvilken film så du sist? den var så sykt dårlig at jeg husker ikke tittelen engang. det var en sci-fi, noe jeg egentlig ikke er fan av, overhodet. 

5. Hvem ringte du sist? typen kl 00.00, for å si gratulerer med dagen til han. (Ja, kjedelig å være langt unna han på en slik dag)

6. Hvem ringte deg sist? bestefar

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "bane, åhhhh hælvettes tlfn! *babe"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? sms, men spørs hva budskapet er.

9. Hva er ditt favorittsted? mange plasser. Spørs hvordan man tenker. Det kan være både armkroken til typen og på ei sydlig strand.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? venterommet til legen. Livredd for å bli smitta av ett eller annet.

11. Når så du moren din sist? i ste. 

12. Hvilken øyefarge har du? blågrønne, fargen forandrer seg faktisk litt har jeg funnet ut. Av og til er den veldig blå, og noen ganger blir den veldig mørk grønn. Og nei, jeg tror ikke jeg er gal. Haha 

13. Hvilken julesang er din favoritt? en stjerne skinner i natt,

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er gift. Heldigvis. Har lest en undersøkelse om at 50% av barna som har skilte foreldre også kommer til å skille seg. 

15. Når våknet du i dag? våknet er en ting, men jeg sto opp kl syv grunnet jobb. Hadde det ikke vært for det hadde jeg sikkert sovet enda. Å reise fra statene tar virkelig på.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Fortsatt bosatt i Kristiansund i vår enebolig som er under planlegging. Jeg håper at jeg ikke har funnet på noe mere kreativt enn det innen den tid.

17. Hva skremte deg om natten som barn? tyven under senga. Hele kroppen måtte ligge under dyna. Det må den forsåvidt fortsatt gjøre, skal jeg få sove.

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Kjell Kjell`n. Jeg holder på å dævver hver gang.

19. Hva er din beste egenskap? effektivitet. Når jeg virkelig får ånden over meg, går det fort i svingene.

20. Hva er det verste du vet? og måtte ha et samarbeid med noen for å komme i mål, der den andre parten absolutt ikke har samme mål.

21. Sover du med eller uten klær om natten? det varierer veldig. Av og til fullt påkledd og da med ullsokker. Jeg har lest at man får en bedre nattesøvn i kaldt rom.

22. Hvor mange puter har du i sengen? to. En til hodet og en til knærne. 

23. Hva er det rareste du har spist? det var faktisk vanskelig å svare på. Vanskeligere enn å svare på det typiske spørsmålet "si tre positive ting om deg selv" så nei, jeg vet ikke. Jeg spiser ikke så mye rart. Det er kanskje innenfor å nevne at jeg putter sjø-alger i rører og smoothier da. Det skal jo være så sunt vet dere *blinkefjes

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærepar MacBook Pro. 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? spørs ikke det på hva man skal eller hvor man er? uansett, det må bli sokker, selv på terassen midt på sommeren.

26. Hva hører du på akkurat nå? Heavenly Father med Highasakite, den er sååå fin.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? yoghurt-is med jordbærsmak.

28. Hviken dessert er din favoritt? pannacotta.

29. Den største premie/pris/ kåring du har vunnet? jeg ble "dronning" på skoleballet i 10ènde klasse.

30. Te eller kaffe? Skal jeg være sunn eller skal jeg våkne?

31. Hva drikker du helst til frokost? vann

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Det må bli kontaklæreren min. Den strengeste på hele skolen. Rart, men jeg likte han. Han var streng, men rettferdig, og ikke personlig. Det værste med lærere er når de blir personlige og bruker familien sin og egne historier for å komme med et poeng. En lærer skal du kun lære noe av, ikke vite noe om. Og jeg har funnet ut at om jeg skal like treneren, kursholderen, læreren osv må det være en mann. Jeg har blitt fan av noen kvinnelig også, men da har de vært veldig manndig av seg. Hehe..

33. Kan du spille poker? Nei. Jeg hater å spille om penger.

34. Hva har du spist i dag? kokken min er bortreist, så det har gått i sjokolade. Jeg ser ikke vitsen i å stelle i stand, eller å spise et måltid med bare meg selv. (jeg vet at det er en veldig dårlig egenskap)

35. Når er du i ditt ess? etter kl ti på kvelden. Jeg bare kjenner at energien strømmer på, og jeg kan finne på det mest utroligste, til min samboers største fortvilelse, som da er veldig kveldstrøtt.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4, står på dag ut og dag inn på jobb.

37. Vil du ha barn? Klart det, jeg må jo oppleve og se en "mini-meg"

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Engelsk og grunnleggende fransk.

39. Sover du på en spesiell side? De stillingene jeg ikke har vært innom i løpet av en natt tror jeg ikke finnes. Men etter samboerens erfaring er stjerneformasjon en favoritt hos meg.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet, uten tvil. 

41. Hva bruker du helst penger på? Ting som stiger i verdi.

42. Eier du dyrebare smykker? er klokka et smykke? 

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? Frustrerte fruer

44. Hva skal du gjøre i helgen? Det kan jeg faktisk ikke fortelle enda.

45. Tør du å si fra? Både ja og nei. Det spørs hva det gjelder. Jeg tenker: Er meningen min viktig for rettferidgheten, eller vil den gjøre mere skade, enn å bare holde kjeft. Men jeg er veldig "etterpåklok" som man kaller det. Jeg brøler sjeldent ut på sekundet. Men det er vel en jenteting. Vi grubler og tenker oss gærne. hehe..

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være intelligent. Jeg elsker smarte folk.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Jeg har forskjellige ringelyder tilpasset kontaktene. Greit å vite om man skal gidde å hente mobilen eller ikke. Neida, joda, neida..

48. Fortell 3 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

  • Jeg må pusse tennne før jeg dusjer.
  • Jeg må alltid ha "tømt blæra" som jeg så pent sier, før jeg skal spise.
  • Jeg har blitt hentet med sykebilen på jobb tilsammen tre ganger.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? det må være off-lyset på tven. ( jeg rett og slett glemmer å skru på tven når jeg er hjemme alene)

50. Er du sosial? JA, det vil jeg si. Og som regel er jeg egentlig "gjengens klovn" eller den som alltid tabber seg ut. Jeg vaaar hvertfall det. Jeg liker å tro at jeg har vokst det fra meg.