Rose-gold

Det er vel ikke bare meg som er fan av fargen rosegold? Den er bare såå fin. Jeg kunne hadt den på alt. Ringer, klokker, belter og pynteting i hjemmet. Men det er vel ikke helt den fargen som er på top-lista nå for tiden. Den plassen har jo messingen tatt. Når jeg var i en butikk i USA, fikk jeg høre at denne moten kun var et lite "blest" før det er tilbake til krom igjen. Og det håper jeg virkelig stemmer. Man blir jo påvirket av alt man ser rundt seg, tilslutt syns man det er pent. Og jeg vil helst slippe å fylle nyhuset vårt med messing. Dere husker jo når det var så moderne med sleng i buksa, og når slim-fit moten kom?1? Hvem av oss syns det var fint ved første øyekast. Jeg ville hvertfall ikke se ut som et pølseskinn. Men hva skjer med litt hjelp av tid. Man bytter sakte men sikkert ut beholdningen i garderoben.

Uansett. det var ikke motepoliti jeg skulle være nå. Jeg ville bare vise dere min nye "skap-pynt" På taxfreen hadde de fått inn denne sprudlevina i en bekledning av fargen rosegold. Og den måtte bare bli med hjem. Selv om jeg fortsatt bare hadde to hender og de var fulle for lengst. Og Geisha, har dere smakt den? det minner litt om nougatcrisp. Kjempegod. og den blir ikke mindre god fordi at papiret er rosa. Tihi...

Savanna fikk også en liten reisepakke. Jeg fant en mexicansk hatt i mini-size. Det første jeg tenkte når jeg så denne var Savanna, så den måtte bare bli med hjem. Det ble med det ene bildet, før det ble en leke. Noe hun er mere komfortabel med.

Nå gjenstår det bare å overgi gaven til min kjære. Jeg gleder meg sånn. Det er en slik glede å gi<3