Søndagsselskap

God kveld, og håper dere har hadt en fin start på uken. Jeg hadde hvertfall en veldig fin slutt på den. Jeg arrangerte en liten familiesammenkomst hjemme hos oss for å vise bilder og film fra turen vår. Alltid like koselig når alle sammen møtes.  Og en del latter når filmen ble vist. Vet ikke helt om jeg kommer til å legge den ut, da den kanskje er på grensen til privat *blinkefjes. Mulig jeg kommer til å endre litt på den, så den egner seg for offentligheten. Fikk jo tatt mange fine klipp fra selve cruise-skipet, så det er jo gøy å dele.

Det ble servert lakseelver til forrett, kalkun til middag og gulrotkake til dessert. Dere vet jo meg og selskaper. Elsker å pynte og organisere, så hver anledning blir benyttet. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg