Hyttekos på Oppdal

I går kveld kom vi frem til oppvarmet hytte og kakao. Vi tok turen uti langrennsløypa med  det samme. Men forholdene matchet ikke helt skiene våre. Fjellski hadde passet bedre, ikke usmurte skøyteski. Men frisk luft og høy puls ble det. Litt knall og fall og fliring også. Fikk blandt annet Fredriks besøk under snøen på video. Og da var det ekstra godt å komme tilbake på hytta å spise middag. Det ble hjemmelaget pizza med tynn bunn ute i grillhytta.

image.jpg

I dag prøvde vi igjen. Skjekket forholdene både i slalåm-bakken og i langrennsløypene. Men det har jo snødd i ett sett i flere døgn, så om løypene ble preparert for en time siden hjalp det lite. Uansett, det ble litt langrenn. Jeg har også fått meg to lags-sokker som skal forhindre gnagsår, og det er noe av det beste jeg har hadt på føttene mine. Skikkelig behagelige sokker. Typen vet å handle inn ting som faller i god smak.

image.jpg
image.jpg