CosmoBeauty

-annonselenke

Er du på jakt etter ny makeup så kan jeg med hånden på hjertet anbefale CosmoBeauty.

Foundationen består av to trinn. En flytend, og et pudder. Dette smelter sammen på huden din og gir et veldig bra resultat. 

image.jpg

Moist Foundation: 

Liguid foundation som gir ekstra næring og fukt til ansiktet. Moist er spesielt utviklet for skandinavisk hud. Rik på næring og pleiestoffer. Kan også brukes som dagkrem. Finnes i 5 forskjellige fargenyanse som dekker hele spekteret av hudtoner. Nummer 1og 2 er også fine å bruke som concealer. Den har en silkemyk konsistens som smelter inn i huden og jevner ut hudtonen. Perfekt dekkevne og samtidig pleiende for huden. 

Silk Foundation:

100% rene mineraler, som finnes i 7 forskjellige fargenyanser. Mineralpudderet er utviklet til både yngre og eldre hud. Du kan selv kontrollere hvor dekkende pudderet skal være. Alt fra en naturlig look, til et mer dekkende uttrykk kan oppnås. Partiklene gir en fantastisk dekkevne uten å legge seg i linjer og rynker. Pudderet har også gitt gode resultater for acnehud pga ingredriensen sink som er med på å roe ned huden.  

Aldersgruppen på denne typen er 0-100 nettopp fordi at den ikke legger seg i rynker og linjer. Og produktene inneholder en solfaktor mellom 15-20.

Moist foundation her;) og Silk foundation her;)

image.jpg