Konkurranse: maxfacor

Visste du at Mr. Max Factor var mannen bak den ikoniske looken til Marilyn Monroe? Selv var jeg ikke klar over dette, men Max Factor slapp i går nyheten at Marilyn Monroe er deres nye ambassadør. Det er nemlig 80 år siden Mr. Max Factor åpnet sitt make-up studio i Hollywood, der han gjennomførte forvandlingen av den litt anonyme Norma Jeane til glamorøse Marilyn Monroe

image.jpg

Her kan du se et før/etterbilde av henne. Hun er jo utrolig søt i utgangspunktet, men det er utrolig hva make-up og styling kan gjøre. 

Max Factor ønsker nå å gjøre januar til en glamorøs måned ved å ta i bruk hashtaggen #GlamJan på Instagram, og har startet en konkurranse du kan delta i!

Du kan vinne en drømmedag med full makeover og shopping ved å laste opp et Instagram-bilde av ditt glamorøse øyeblikk (det kan for eksempel være en selfie der du har tatt på rød leppestift, lagt den perfekte eyelineren eller krøllet håret - det er helt opp til deg). Du trenger på ingen måte å ligne på Marilyn Monroe eller å legge en avansert makeup for å delta.

Ved tagge Instagram-bildet ditt med#GlamJan #maxfactornorway er du automatisk med i konkurransen, og du kan sende utfordringen videre til venninner ved å tagge dem i bildet ditt!

DETTE KAN DU VINNE:

- Full makeover av Max Factor sin ansvarlige makeupartist Linda Wickmann

- Shopping i Oslo der du kan velge ut klær til en verdi av 5.000 kroner - med stylinghjelp fra Linda om ønskelig!

- Transport tur/retur Oslo dekkes av Max Factor

image.jpg

Her kan du se et knippe av hvem som allerede har deltatt;) 

Konkurransen varer fra 6. til 31. januar - og vinneren annonseres på Max Factor sin norske facebook-side den 1. februar! Lykke til ♥

image.jpg