Do you remember this place? -vi er på flyttefot igjen.

Jeg og typen fant hverandre rett etter vi hadde kjøpt hver vår leilighet omtrent i samme gate. Men vi fant fort ut at vi benyttet oss kun av en plass. Så vi ble boende hos han. Meeen det var bare for en periode, før vi flyttet inn i nytt rekkehus.

(Fikk skikkelig flashbacks fra nyforelskelsen og fra alle de koselige stundene vi hadde sammen her, da vi kom tilbake i leiligheten i kveld *mimre-mimre..)

image.jpg

men nytt hus i rekke var ikke helt optimalt det heller, så vi benyttet sjansen til å kjøpe tomt for å bygge enebolig, når vi hadde den. (Sa du hus-gærn!?!) så da ble det å flytte fra rekkehus til å leie leilighet, mens eneboligen vår blir bygget, noe som vi ikke var helt fornøyde med, så her er vi på flyttefot. Vi syns det er så gøy vi sjø, å drive å pakke alle sakene våre, opp og ned hele tiden, og for å ikke snakke om å bære sofaer og skjenker. Ja det var ironisk ment ja. Men uansett her er vi igjen. Begynner å bli ganske rutinert på å flytte nå. (Jeg føler meg nesten som en kriminell, som må drive å flytte bosted hele tiden. Folkeregisteret begynner vel å bli lei av å se navnet vårt melde flytting)

Jeg ropte høyt for bare to måneder siden at jeg skulle ikke løfte på et eneste møbel før det flyttes inn for godt, i nyhuset. Meen det kan ta lang tid før det skjer, så vi må prioritere å bo bra i mellomtiden. Så nå flytter vi tilbake i leiligheten til Fredrik. En bitteliten oppgradering på standarden for å si det pent:) det å leie i seg selv, er ikke akkurat økonomisk. Nevnte jeg forresten at mitt nye kallenavn innad i familien er "onkel-skrue"?!?

Det skal bli såå digg å dusje samtidig igjen... Det er jo så kjedelig å dusje alene *smilefjes

og nå som vi har fryser igjen ( ja, vi har levd uten fryser i to måneder) og tv på soverommet, skal vi ta tilbake smoothie-tiden vår med tv-serier og smoothie i senga;) *hverdagsgleder.

det er hverdagen som er kjærligheten. Det er hverdagen som er livet
— ukjent
image.jpg

........så alt dette.....

image.jpg

.....skal plasseres her... God helg!!!

image.jpg