Mye rart, samlet i èn tekst

Jeg har fått på meg kopphåndduken og er klar for å fullføre siste rest av arbeidsdagen. Ja, jeg fikk netopp høre av en eldre kunde, du vet den generasjonen som snakker rett fra levera!, at det så ut som jeg hadde kledd på meg kopphåndduken i dag. Jeg "svarte" med å gi henne DET NYE-bladet, mens hun ventet med hårrullene sine under hårtørkeren. Å jammen, ropet hun ikke ut. "Det er ikke bare du som bruker kopphåndkleder som genser i dag"


-fra det ene til det andre-

Denne uken har vært snudd på hodet. Hadde det vært konkurranse i å utføre en mest mulig tullete uke, hadde vi vunnet. Lett! Vi starta uken med å dra til Trheim. Noe som gav helgefølelse. Vi tok "fredagsglasset" med vin på tirsdag og spiste "lørdagsgrøten" på onsdag. Og ellers går vi bare rundt i leiligheten med fortrekte gardiner og tegner planløsninger og ser på PrisonBreak omhverandre. Døgnrytme og sunn fornuft, hva er det? -en slags film, eller?

Uansett, det er litt godt å ha en slik periode også. Så lenge hunden får gjort sitt fornødne, regningene blir betalt og vi kommer oss på jobb til rett tid, så spiller det vel ingen rolle hva vi bruker tiden på utover det. Jeg sa til samboeren her om dagen at det skal bli gøy å mimre når vi sitter der i gyngestolen, og ser tilbake på den ene høsten hvor vi tilbringte all tiden vår i senga med tvserie... og han fullførte setninga med "ja og lurte på hvorfor vi hadde vondt i ryggen"
Jeg har ikke helt bestemt meg for om de fortrekte gardinene er fordi kommunefolkene finner det mere interresant å glane inn i våres vindu fremfor å utføre jobben sin, eller om det er for å skjule hybelkaninene som har flyttet inn. Tror det er begge deler. Sistnevnte et lettere å få bukt med. Det er verre med det første. Vi har noen interne spøker om hvordan vi skal få de til å slutte å glane, men når det ikke tar seg ut å skrive idèen, er det garantert ikke det smarteste å gjennomføre-
Vel, lang tekst. Håper jeg ikke kjedet livet av deg, de fem minuttene, som du var så snill å bruke på siden min.