trykk "bestill"

For to minutter siden ble billetten til København bestilt. Og for en gangs skyld måtte jeg ikke velge mellom to ting som sjer samtidig. *Den følelsen

Men denne gangen får jeg faktisk til å "slå to fluer i en smekk" Det liker vi!

Jeg skal først og fremst til Danmark for å besøke min kjære studievenninde, og jaggu var samme dato satt for en photoshoot jeg skal delta på også. -Okei, det stemmer ikke helt, men jeg har litt jeg skulle sakt jeg også, så med litt endringer fikk jeg det til å klaffe med timeplana.

Angående photoshooten så nevnte jeg den så vidt i sommer, men kan fortsatt ikke si så veldig mye. Hørt den før eller? -Jeg vet det er skikkelig irriterende å fa vite "a" men ikke "b" , men slik er det når man har med mange flere enn bare seg selv å gjøre.

Legger med noen bilder fra en prøveshoot: -liker veldig godt denne lyssettingen *smilemunn

//kåpe, BLU Apple Trench //kjole, Jean Paul//

Elsker det klassiske/ hverdagslie snittet på kjolen, samt den marineblå fargen og blondemønsteret. Beige/brun og blått syns jeg er så fint sammen (selv om fargene kræsjer etter fargeskalaen å dømme, men etter moteverdenen å dømme så er det helt innenfor. Samboeren har kjøpt seg en mørk blå dress med brunt tilbehør (sko, belte og klokke) og han er såå fin i det. *hjerter i øynene