Halloween-inspo

Are you having a Halloweenparty this year?

Da er vi snart kommet til siste helgen i oktober som da betyr Halloween, utkledning, temafest, spøkelser osv. Jeg søkte litt rundt på nettet, for det meste på Pinterest og fant dette. Jeg elsker å stelle i stand til sammenkoster og være vert på fester, så har det ikke vært for at jeg skal reise bort på denne datoen i år, har det garantert vært fest hos oss. (Lang setning, jeg vet)


-Inspo about makeup-

image.jpg
image.jpg
image.jpg

-the DIY part, homedecor-

image.jpg

-and the food-

image.jpg
image.jpg
image.jpg

-Herregud, så fælt det egentlig er. Jeg kjenner den kalde gufsen på ryggen bare av å se på bildene, men helt ærlig klør det i fingrene etter å realisere dette selv.

For to år siden arrangerte jeg og samboeren Halloweenparty hjemme hos oss. Dere kan lese innlegget og se bildene her;)