Jeg trodde han hadde fått bank...

 

I går kveld skulle vi bare en liten tur innom butikken for å handle inn noe godt til kvelden. Men en koselig høstkveld i sofakroken ble erstattet på legevaktkontoret med flombelysning. 

Idet jeg kommer ut av butikken ser jeg Fredrik med blod i hendene og blod rennende nedover ansiktet. Det høres veldig dramatisk ut, men han smilte der han sto. Heldigvis! -for jeg ble rimelig sjokkert når jeg kom ut smilende fornøyd med kveldens godterikjøp. Og jeg som ser på (omtrent lever i) en fengsels-serie hvor slosskamper er hverdagskost, trodde helt klart at han hadde blitt slått til av noen.

Men han hadde bare nok et "møte"med en utelampe, denne gangen litt verre enn andre ganger. Siden det blødde såpass mye var det vanskelig å se hvor ille det faktisk var, så vi, ehm jeg, kjørte han til legevakta, for sikkerhetens skyld. 

Han måtte sy, og jeg klarte ikke å dy meg med å si at legen måtte sy pent og ikke ødelegge noen hårsekker. 

Jeg tok noen bilder, men de ser ikke så veldig delikate ut, så jeg sparer dere for det synet! 

-ellers står alt bare bra til. Både hodet og føtter er hevet! Ha en fin kveld videre.