Jorden kaller...

God dag til dere! -til meg selv også, forsåvidt.

Jeg er endelig ferdig med å se alle sesongene av Prision Break, så nå kan jeg komme tilbake til hverdagen igjen. Neida, ehm, joda!! På slutten merket jeg at det virkelig gikk utover alt annet så jeg måtte bare få den overstått. Serien, altså. Samboeren gav opp i sesong tre, en plass. Da var tålmodigheten hans slutt. Det ble altfor mange løse tråder etter hans mening.

Men jeg måtte fortsette å se. *totalt avhengig. Samboeren har rett i det han sa her om dagen "har du aldri sett en tvserie før???" 

Jeg skal hvertfall ikke begynne å se noen på ei stund nå. Det har jeg verken tid eller helse til. Uten å avsløre noe, for de som har denne begivenheten til gode, må jeg bare si at slutten var rar. I et øyeblikk trodde jeg at netflixen hadde "hoppet" og blandet om de to siste episodene. For i den nest siste episode, etter at alt hadde bygget seg opp til en kraftig spenningskurve,  fikk vi plutselig se tre år frem i tid, som da avslørte alt, og så kom siste episode hvor vi fikk se hvordan det gikk seg til.

Vel, dette er vel det siste jeg gnåler om denne serien, og godt er no det.

Jeg var forresten syk og hjemmeværende fra jobb i går. Det er rart med det, men uansett hvor gammel man er, så blir man behandlet som liten igjen, når man blir syk. I går fikk jeg to "matleveranser" på døra, èn fra mamma og èn fra bestemor, og begge før Fredrik var ferdig på jobb...*Luksus