Shellac it is

God kveld og hei til dere. Jeg har ikke rukket å tittet innom før nå. Alt har gått slag i slag fra da klokken ringte i morrest. Etter jobb i dag ble jeg med bestemor for å handle sin første MacbookAir. Og siden den tid har jeg lekt teknisk-data-nerd, med store bokstaver. Men gjett a.... jeg fikk faktisk til å koble til en skriver fra et annet merke, uten hjelp av cd-rom, brukequide eller kabler. Så nå er jeg offesielt familiens datanerd! Vel, bestemor er superfornøyd, og jeg er glad for å kunne hjelpe.

Men tilbake til overskriften. Jeg har fått lakt på ny shellac. Som skrevet tidligere så er det shellac jeg sverger til for tiden, fremfor gelènegler. Denne gangen valgte jeg en farge som heter asfalt, og pyntet med folie på de to siste fingrene. Jeg syns det gjør seg med noen ekstra detaljer på ringe- og lillefingeren. Er det noen jenter/kvinner i Kristiansund og omegn som også har lyst på fine negler, for eksempel til julebordsesongen, kan jeg varmt anbefale Kristin. Det er bare å ta kontakt så skal dere får nummeret hennes;)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg