iOS 9.1 -IPhoneupdate

 

Når det kommer til å oppdatere IPhone'en er jeg svært dårlig. Det kan gå flere uker før jeg endelig trykker "oppdater" etter at en ny oppdatering er kommet. Jeg syns telefonen funker bra som den er, så jeg ser ikke noen grunn til å endre. Dessuten ryktes det at med oppdateringene så kommer gjerne en dårlig nyhet også, bla annet dårligere batteri-levetid. Men poenget er da at jeg har nå oppdatert telefonenen til iOS 9.1 (sikkert århundret etter alle andre) og med den så oppdaga jeg ei ny mappe på bilde-appen, nemlig ei selfie-mappe! (Lol) Telefonen har da sortert ut alle bildene som er såkalte selfies (og det var ikke få)  og lakt de i egen mappe. Jeg bladde gjennom noe som aldri så ut til å ende, og innså at jeg har forandret meg, hårfargen?, en del bare det siste året.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Over til noe annet.... Tyvpakk!?!Lillebror kom innom jobben i går og parkerte sykkelen sin utenfor inngangsdøra, bak reklameskiltet vårt. Jeg var ikke klar over at han kom syklende og at det var hans sykkel, helt til mamma ringte senere å sa at sykkelen hans var stjålet. Og jeg bare: "ja men, jeg så jo at en mann tok sykkelen å dro"  for ja, jeg sto i døra og så på at denne mannen tok sykkelen... og det på en måte som om det var hans egen...helt rolig å kontrollert...-Går det an!!! Eier ikke folk skamvett!!! Huff, slikt er så trist.