Moonshine

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Fikk dere sett måneskinnet i går kveld? Det var så fantastisk. Gjenskinnet fra månen skinte innover havnebassenget i Kristiansund. Jeg måtte ut å evigvare minuttene med det samme, etterfulgt av en lang kveldstur med Savanna. Det var så fint. Men over til noe som ikke er like fint, er at jeg i skrivende stund sitter på legevakten med et åpent sår på skuldra. Både jeg og samboeren har nå gått ei uke med hver våre sting. Han i hodet og jeg på skuldra. I går var tiden inne for å fjerne disse. Du skulle sett oss. Dr Albertsen og Dr Gregersen i full aksjon i vår egen lille "operasjonsstue" på badet hvor vi fjernet stingene til hverandre. Vi mente at vi trengte ikke å bestille noe legetime for å fjerne disse. Det ville bare vært bortkastet tid og penger.

Men det som nå er skjedd er at mitt sår tydeligvis ikke var grodd nok, for hele såret har raknet opp. Så nå sitter jeg å venter på bakvakten for å enten sy på nytt, eller å lime det sammen. Huff... Jeg som hater nåler og blod!