Downtown

I går dro vi ned til byen, vel og merke 40 meter ned i gata, på kveldsåpent. Vi har nå brukt ca en uke på å skrive ned noen ønsker på en lapp vi så pent kaller "våre ønsker til jul" (som forsåvidt ene og alene er at huset vårt skal bli godkjent)

Men vi har innsett at vi må få skrevet ned noe, og i går tok vi steget videre for å se om vi fant noe som kan kjøpes (og pakkes inn) . Førstnevnte kan desverre ikke kjøpes.

Hvorfor er det så mye lettere å finne ting å kjøpe i gave til andre, enn ting å ønske seg selv(?)

Vel, det ble litt påfyll i gavesekken vår. Kjenner at juletidene nærmer seg med stormskritt nå, og jeg har allerde begynt å planlagt litt "stemnings-innlegg" for å skape litt julestemning her inne på bloggen også.

Det er mye spennende som skjer fremover, spesielt på jobbfronten. Vi skal ha to "ladies-night-aftener" hvor den ene skal gå i øyenbryn, hvor en konsulent kommer å gir tips og triks og anbefalinger til hvordan du kan gjøre det beste ut av dine bryn. Og den andre kvelden er, wait for it, GHD-aften (!) En dame kommer for å lære bort alle stylingtipsene som lar seg gjøre ved hjelp av en GHD-styler. Har dere forresten sett årets gavesettet til GHD? -Den er sååå fin<3

- Bor du i Kristinsund (andre plassen og for så vidt) er du hjertelig velkommen innom frisørsalongen du også<3 -mere info står på facebooksiden vår som du finner her;)


-RESPECT-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Dette ble et blandet innlegg. Uansett, ha en fin torsdag! Vi skal nå i middagsselskap. Mammas Bacalao venter. *vann-i-munnen💞

-Vi skrives.