Lompepizza på menyen

image.jpg

God kveld. Besøket har netopp dratt og vaskemaskinen er fylt opp. Det er vel i grenseland å ha besøk til over midnatt på en hverdag, men det er såå vanskelig å avslutte en koselig stemning. Jeg og samboeren og mamma og pappa er som to vennepar! Jeg og mamma med den samme "gode" humoren som ingen andre forstår, og pappa og Fredrik med det samme "voksne språket"

image.jpg

Jeg begynner ikke på jobb før klokken elleve i morgen, så antall timer søvn skal jeg klare å få. Bare ikke helt på rett tid av døgnet. Hvor ble det av "en time før midnatt" er viktig søvntime? Regner med at det ikke bare er meg som fikk den regla innprintet opp gjennom barndommen.

image.jpg
 Vi lagde tre forskjellige typer, som totalt ble ni mini-pizzaer.  Tre stk mozarella, tre med kylling, pesto og tomat, og tre med Chorizo og tomat. Her er det viktig med små stykker slik at man får smakt på alle før magesekken takker for seg. 

Vi lagde tre forskjellige typer, som totalt ble ni mini-pizzaer.  Tre stk mozarella, tre med kylling, pesto og tomat, og tre med Chorizo og tomat. Her er det viktig med små stykker slik at man får smakt på alle før magesekken takker for seg. 

Vel, i morgen er det helg igjen og jeg har noen viktige, spennende og artige dager i vente. I morgen skal jeg og samboeren på en utflytningsfest, så er det jobb på lørdag, og deretter håper jeg på å rekke en liten tur innom den store boligmessen før jeg tar flyet til København for photoshoot og vennindebesøk. -det ble en lang setning.

 I anledning Halloween får det holde med roser i orange farge. Resten av den grøssete pynten får andre ta seg av i år;)   

I anledning Halloween får det holde med roser i orange farge. Resten av den grøssete pynten får andre ta seg av i år;)

 

-vi skrives!