Yolo

image.jpg

Gårsdagens festligheter var så koselig at hodet traff puta altfor sent. Vi var i et utflytningsparty til en kollega av samboeren. Siden jeg skulle på jobb i dag skulle jeg ta det litt med ro, men før jeg viste ordet av det var glass nr to (kanskje tre) tomt og plutselig sto vi å danset på et av byens utesteder. Ops!!

image.jpg

-å ja, det var tungt å stå opp i dag. Men ellers har dagen gått greit.

image.jpg

I skrivende stund sitter jeg på flyplassen på vei til København og kjenner jeg meg selv og min venninde rett, så står vi vel å danser på et utested i København om noen timer også. Er det nå det passer seg å skrive: "you only live ones" ?

image.jpg

Ha en fin lørdagskveld dere. Jeg skal prøve så godt jeg kan å oppdatere mine kommende dager i storbyen, selv om jeg vet de kommer til å bli travle. Jeg skal jo rekke så mye på denne korte tiden.

image.jpg
image.jpg