Høstferie!

 Denne uken er det skoleungdommen på våres kant av landet som har høstferie. Og det ser ut til at de vil bli veldig heldige med været. Sola skinner! I går var vi på kamp, en kamp som dommeren avgjorde. Så urettferdig!! Han kan umulig ha sovet godt i natt. Men nok om det! I vår heim er det PrisonBreak som gjelder. Herremin, for en serie. Det er rene treningsøkten å se på. Det er seriøst ikke et eneste kjedelig minutt. Det er spenning hele tiden. Hjertet mitt banker som en gal og jeg må dusje etter hver økt. Jeg blir jo svett der jeg sitter, eller rettere sakt står i senga å tripper. en kveld så vi syv! episoder på rad. Jeg glemmer tid og sted, jeg. Alt blir utsatt pga av denne tv-tittingen. Husvasken, koppoppvasken, klesvasken (klærne på snora henger nå på dag nr tre) og vi velger matretter som ikke krever at vi må spise ved spisebordet... Det er "dagens ungdom" det.