Spekemat og Risengrynsgrøt

... og en liten velkomstdrink, ehm -shot!

Vi ankom hytta i gårkveld. Og bordet var dekket opp opp den nydeligste maten ventet. Jeg fikk skikkelig julestemning. Spekemat og grøt.... -trenger jeg å si mere?

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Shotèn måtte alle ta, og vips så var festen i gang. Mamma og pappa hadde nemlig på sin tur til New York,  fått tak i jorbær-tequila. Noe jeg og samboern fant ut at måtte være Litagomelk. Men vi levde i troa, og hadde det gøy med "placebo-effekten" Dem to altsaaaa!!!!

Kvelden endte sent med x-antall forbrente ord og pokerspilling.


-Sunday through my Iphone-

Til tross for shotting av Litagomelk i går, var selvsakt formen veldig fin i dag. Jeg har lekt eiendomsmegler-fotograf og fotografert alle rom i hytta, som skal gjøres klar for salg. 

Middagen ble inntatt i grillhytta i dag. Man får litt ekstra hyttesjarm da. Og forresten så landet de første snøfnuggene på bakken i dag. Gjett om det var en som var fornøyd? En som har ventet helt siden han satt i shorts på stranden i sommer. -Ja, min kjære samboer snakker jeg om nå (a)

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Håper alles helg har vært like fin som min<3 -den kommende uken blir både travel og artig. Ser for meg at det kommer til å gå slag i slag helt frem til helgen ringer inn igjen. -Og det liker vi!