Gavetips for mannen

Da er det mandag igjen og jeg har nettopp inntatt verdens beste frokost. Bestemors hjemmebaket brød og hjemmelaget syltetøy. Det gir mye julestemning for meg. Både fordi bestemor baker brød selv i juletider, og svigermor har alltid hjemmebaket brød og syltetøy når vi kommer for å feire jul der.

image.jpg

-christmaspresent inspo for him-

En ting er hva man skal kjøpe til "henne" til jul. Det føler jeg er så mye lettere både fordi vi damer er mye flinkere til å si hva vi trenger og ønsker oss til enhver tid, samt at vi damer har mye mere pynteting og toalettsaker. Men jeg har funnet ut at mannfolka er (eller kan være) minst like jålete som oss. Hvertall når det gjelder hårprodukter, toalettsaker, smykker, armbånd, klokker, skjærf osv. Og alt dette finnes i alle prisklasser så det er bare å velge det som måtte passe sin egen pengebok. -Det er hvertfall min løsning på saken. Men jeg har også funnet ut at de mannfolka som er mest "sær" er enklest å kjøpe til, for de er nettopp så sær at de har spesifiserte ønsker og "må bare ha den typen/merket" osv og kommer derfor med bilde eller link til akkurat de tingene han ønsker seg. Jeg har en slik type, hehe... Hans "romantiske" julegaveønsker er isøks, skarejærn, stegjærn, sekk som blåser seg opp for å ha større sjans til å overleve et snøskred (jeg får frysninger av bare tanken), vaskemidler og impregnering for tekniske vinterklær. og for de som ikke vet så er alt dette utsyr til toppturer med randoneski;)