Sneakpeak -Ladies Night, GHD


-GHD, good hairday-

image.jpg

God dag, i natten!

På denne siden av dataskjermen er energinivået på topp, netopp fordi jeg driver med noe av det jeg kanskje liker aller best; pynte og ordne til arrangementer. Kan ikke tro at klokken snart slår midnatt. I morgen er det duket for nok en damenes aften på Stinas Frisørverden, med hårstylerne til GHD i hovedfokus.

image.jpg
image.jpg

Etter jobb i dag begynte jeg med å bake cupcakes og fant ut at jeg hadde glemt muffinskoppene på jobb, så jeg dro for å hente de. Idet jeg ankom frisørsalongen fant jeg plutselig ut at jeg kunne like godt pynte og gjøre klar salongen så blir det ikke så mange gjøremål i morgen. -Kjekt hva som er unna gjort! Jeg vasket, blåste opp ballonger og hang opp aktuelle reklamematerieller. Det ble kjempebra. Temaet er hvitt og gull, akkurat som juleutgaven til GHD. Gleder meg til å vise dere bilder i morgen. Det som egentlig bare skulle ta to minutt ble plutselig til tre timer. Jeg kom hjem igjen og fortsatte bakingen. -De ble fine!


-so delicious-

image.jpg
image.jpg

Nå i skrivende stund sitter jeg og samboern og prøvesmaker disse delikate muffinsene, samt å spiser kveldsmat levert av bestemor.


"flættaloff & hjæmlaga jordbærsylte"

image.jpg
image.jpg

Som jeg har nevnt tidligere så er "bestemors matleveranse" den beste. Hun kommer stadig vekk med mat på døra til oss. Og denne gangen var det "flettaloff", hjemmelaget jordbærsyltetøy, smultringer og kromkaker<3

-Gleder meg til i morgen. Håper på å se mange av dere<3