Litt ironisk (!)

Blogging kom og ble populært. Den nye digitale dagboka med en vri, altså at den publiseres offentlig. Når ble dagbok noe for offentligheten? Ikke nok med det, men printing kopiering, notatboker og scrapbooking ble byttet ut med det digitale. Egne apper og programmer ble til for å utføre det samme resultatet digitalt.

image.jpg

Men nå.. nå skal man først skrive på dataen, printe det ut, ta bilde av det utprinta arket for å så legge det inn på bloggen/ dataen igjen.

-"Det ser så mye mere delikat ut, that way" jeg må le av meg selv her, men det er jo sant!

image.jpg

Det samme gjelder notatbøker. Når alle pc-er og macer er utstyrt med digital "notat-bok" med alarm, og en funksjon som så pent kalles ICloud som gjør at man får sett notatene sine uavhengig av hvilken enhet man er på. Nei, da skal vi begynne å skrive med blyant på papir igjen da. Salget på pene blyanter med kule tekster på, satt i en pen kopp, helst med en fjær på, går som hakka møkk i nettbutikkene.

image.jpg

Til og med ferdige kopiark for bloggere kan fåes kjøpt(!) er ikke hele vitsen med blogging at den er digital?

image.jpg

-Lenge leve kreativiteten (og moten for den del)

Men tror det kommer mye av at vi bloggere er noen kreative sjeler.