Køben by Night

Jeg kom frem til København, nærmere bestemt Østerbro, hvor min venninde Torhild bor, i går kveld. Vi laget oss middag og drakk litt vin før vi tok toget til byen. Utelivet her er ekstremt. Mulig det var ekstra voldsomt siden det var Halloween i går. Danskene sparte ikke på verken kostyme eller dansing. Vi endte opp i øverste etasje på et utested, som til vanlig er under åpen himmel, men i går hadde de på et partytelt-tak, noe som gjorde det litt klaustrofobisk for oss ikke-røkere da det er lov til å røyke på utestedene her. Var også kjemperedd for å få svimerker på meg. Men det var en kjempekoselig kveld. Vi alle var veldig slitne så vi ble sittende å bare observere for det meste. Det var gøy å bare se på livet, og ikke være livet. 

 -some snaps from my phone- 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

I dag har vi fartet rundt. Skulle ikke tro det var søndag. Pulserende byliv og åpne butikker over alt. Vi endte dagen med å dra på tivoli. Adrenalin-junkie som jeg er, elsker karuseller og berg og dalbaner. Legger ut bilder av et fantastisk og gjennomført Halloween-pyntet tivoli i morgen.