Tilbake til skolebenken..

 

... men bare for noen timer.

image.jpg

Jeg var med på forelesningen til Torhild og hennes psykologiklasse. For de som ikke vet, så er hun i Danmark for å studere netopp dette faget. -Flink venninde jeg har, ja! Jeg forsto ikke så veldig mye av det som ble sakt da alt ble sakt med en "potet i halsen" og halvparten av alle ordene som sto på PowerPointen var fremmedord. Når jeg er på forelesninger eller kurs som angår meg selv følger jeg alltid med, og skriver ned stikkord fra alt som blir nevnt. Så det var veldig uvant å faktisk ikke trenge å følge så nøye med. Jeg satt for det meste å bare så på de andre 60 studentene inn der som lot fingrene løpe over tastaturet. Det var veldig interessent å leke student for noen timer, men jeg må si at jeg er veldig glad for at jeg valgte den veien jeg gjorde for fire fem år tilbake. Jeg fikk enda en bekreftelse på at jeg er en praktiker.

image.jpg
image.jpg