Tivoli

Her kommer bildedrysset fra tivoliet. Et superfint pyntet tivoli for anledningen. Synd ikke kjæresten min også var her så vi kunnet knipset litt romantiske bildet sammen. Men jeg fikk tatt noen fine bilder av Torhild og typen. Ingen av dem er noe fan av karuseller, og jeg var så heldig at jeg fikk et ubegrenset "turpass" så dere kan no se for dere at jeg drev å sprang rundt som en liten unge, mens de hold veska mi. "Vi tar henne med på tivoli nå, slik at hun får sprunget fra seg" var en setning som ble sakt på tull flere ganger (a) Det var gøy helt til jeg tok en karusell som skulle minne om en flystyrt. Den var som en trommel med et sykt stort trykk. Jeg tåler ganske mye, så jeg tør å påstå at denne må være rett under grensen på hva som er lov når det gjelder g-krefter. De første rundene rundt så jeg mørk himmel og en lysende bakke annenhver gang, men etterhvert tok jeg meg selv i å bare se svart. Så jeg tror det svartnet litt til for meg. Men ellers er alt bare topp*smilemunn

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg