Its all white

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Gjett hva som dalte bed fra himmelen i går?! -Jo, det "hvite gullet" som samboern kaller det. Vi måtte ut å gå kveldstur med det samme. Savanna sprang å herjet, mens Ronaldo (den hvite chihuahuaen som pleier å dukke opp av og til på bloggen) hadde problemer med å få tisset fra seg da han var redd for å tisse på snøen. Og den var jo overalt (!) Han fant tilslutt et lite grønt gresstrå som dukket opp, å da ble kvelden sikret. Atdet går an at de to hundene er så forskjellige!


-snaps from my Iphone-

image.jpg

Savanna står å venter (på en veldig elegant måte) på Fredrik som er på butikken. Hun der altså<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Akkurat nå holder vi på å forbereder tre retters middag, og venter middagsgjester om noen timer. Fredrik har satt lammestek på menyen. Gjett om det lukter godt i leiligheta!

-Ønsker alle en fin lørsdags kveld!