Reinsfjellet 22.11.15

Denne gangen nådde vi toppen gitt. Men det var bare så vidt! Det blåste skikkelig kraftig og sikten var dårlig. Hadde det ikke vært for brøytestikkene måtte vi ha snudd.  

Fingrene mine har aldri vært kaldere før, og jeg hadde problemer med å få på meg hanskene da fingrene var følelsesløse og ville ikke treffe riktig finger i hansken. Noen som har opplevd noe liknende? -det er så  vondt.

Uansett, det var gøy å ha ski på bena igjen. Og vi har hadt en toppers søndag. Etter at vi kom hjem har jeg ikke gjort ingenting en gang. Altså, jeg har gjort mindre enn å ikke gjøre noe. You see! Haha! -Er helt utslitt.


-sesongens første randotur-

image.jpg
image.jpg
 Her kan du se bilde av hytten på toppen. Ikke akkurat mye utsikt å skryte av.  

Her kan du se bilde av hytten på toppen. Ikke akkurat mye utsikt å skryte av.  

image.jpg
 Og dette er inne i hytta. Veldig spesiell hytte. (a) uten å vite for sikkert så tror jeg dette røret fører til grunnmuren av den store anntennen (som Reinsfjellet er kjent for) for vedlikehold mm. Med første øyekast trodde jeg at hodet mitt var blitt så kaldt at jeg lagde fantasier og hallusinerte! 

Og dette er inne i hytta. Veldig spesiell hytte. (a) uten å vite for sikkert så tror jeg dette røret fører til grunnmuren av den store anntennen (som Reinsfjellet er kjent for) for vedlikehold mm. Med første øyekast trodde jeg at hodet mitt var blitt så kaldt at jeg lagde fantasier og hallusinerte!