10 ting jeg vil gjøre i adventstiden

1. Drikke kakao med krem på cafe

2. Dra på nattåpent

3. Dra på minst en julekonsert, å generelt være med på det som skjer,  å være der det er folk og liv og røre. Det er menneskene som gjør stemningen, vet dere!

4. Dra på juleavslutningen til Kristiansunds turnforening (det gir alltid så god stemning og nostalgi)

5. Gå kveldsturer i byen og titte inn gjennom julepyntede vinduer.

6. Se juleprogrammer på TV

7. Pynte til advent å tenne et lys for hver søndag.

8. Begynne så smått med julebaksten., å kose meg med alt jeg gjør. Jeg skal ikke stresse meg gjennom disse koselige gjøremålene.

9. Tenne masse stearinlys i heimen og subbe rundt i koseklær

10. Lage en snø-engel i snøen så fort snøen melder sin ankomst <3

-bilder lånt fra Pinterest


Desember er en koselig måned. Og jeg vil gjøre alt for at den fortsatt skal være det. For ting kommer ikke av seg selv. Om man ikke løfter fingern og får noe gjort vil måneden og julen bare suse forbi. Jeg vil holde på tradisjonene og bevare stemningen og gleden rundt. I disse travle dager er det lett for at alt bare suser forbi som i en vanlig hverdag. Det blir ikke advent i heimen bare med at du ser adventslysene på reklame på tv'en. Man må ut for å kjøpe de inn, eller inn i boden for å pakke de ut. Og man får ikke med seg julekonsertene ved å skrolle over Facebook-innlegget, man må faktisk bestille seg billett. Jeg har derfor skrevet en liste over ting jeg ser for meg å gjøre, har lyst å gjøre og ting jeg vet vil gi meg stemning.