Gaveverksted

God kveld til dere! Jeg kjenner julestemningen sniker seg sakte med sikkert inn i stua. Kvelden i kveld har gått med på å pakke inn gaver, skrive og oppdatere ToDo-listene mine. Tror det er noe med oss damer og det å skulle pakke inn gavene selv. Jeg syns hvertfall det er kos. Og butikkene bugner jo over av fint innpakningspapir og fine merkelapper. Noe samboern absolutt ikke forstår seg på. Når man kan være så heldig å få ekspeditøren til å pakke gaven inn for han, så hvorfor i alle dager skal han takke nei(!) Så når de spurte Fredrik om han ville ha det innpakket overhørte jeg ved kassa "ehm nei, pakkene skal visst pakkes inn hjemme de" 

-"Kvinnfolk ass", som minstebror ville ha sakt


-Me to You-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-some inspiration-


Miinto.no ser kanskje ut som en vanlig nettbutikk akkurat som som alle andre, men slik er det ikke.
På Miinto.no kan du handle direkte i Norges beste fysiske motebutikker. Deres samlede lager gir Miinto sitt enorme lager!

Med Miinto sin ekspertise hvor de kun tar inn det beste, samt veldig sjelden mote, blir Miinto en gullgruve.
Miinto har et utvalg som ingen kan konkurrere med. Miinto.no kobinerer butikkenes service og trygghet med den fleksibilitet og tilgjengelighet som kjennetegner online handel.

Miintos visjon er å være den rette plattformen for selvstendige motebutikker og motevaremerker, som gir det bredeste og største utvalget av mote fra de mest populære merkene til kundene.