Ny uke, nye middager

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Adams matkasse

-de er her for å levere skikkelige råvarer og spennende oppskrifter!-

Syns du det er vanskelig å velge en ny rett hver dag, er kanskje Adams Matkasse noe for deg.

Jeg er vokst opp med at familien måtte samles rundt matbordet minst èn gang pr dag, og det ble som regel til middag. Jeg kan huske å ikke alltid være så enig i akkurat den "loven" der, men den dag i dag er jeg det. Jeg ser nå at den lille timen med familien rundt bordet utgjør veldig mye. Jeg ønsker å videreføre dette til mitt eget hjem og min fremtidige familie. Desuten er minst et varmt måltid ila en dag viktig for ernæring og kosthold. Men det trenger ikke å være like lett å være kreativ dag inn og dag ut, uke etter uke og hele året rundt når det kommer til å velge middag.

AdamsMatkasse.no vil inspirere folk til å lage sunne og varierte middager for hele familien. Originalkassen inneholder oppskrifter og ingredienser til 2-4 personer for 3-5 middager. Adams Originalkasse inneholder middager med klassiske smaker, variert med råvarer og smaker som en kanskje ikke har testet tidligere. Prøvepris fra kun kr 695,- (ordinær pris kr 745) eller kr 50 per porsjon.

I tillegg tilbyr Adams Matkasse følgende kasser:

- Ekspresskassen - for folk i farta!
- Barnekassen - for småbarnsfamilien
- Fruktkassen - kun kr 149!

AdamsMatkasse.no leverer matkassen rett hjem på døren over hele landet

Oppskriftene deres er utviklet av matkreatør og landslagskokk Adam Schive Bjerck. De har sterkt fokus på sunne og kortreiste råvarer, og Adam og hans menyteam jobber kontinuerlig med å lage deilige oppskrifter som inspirerer, smaker godt og er enkle å lage i en hektisk hverdag.

"Vi hjelper deg med å ta middagen tilbake!"

Hvorfor velge AdamsMatkasse?

- Du slipper impulskjøp på butikken
- Vi transporterer maten hjem til deg
- Du får god, næringsrik mat
- Råvarer med god kvalitet
- Leverandører med gode matkunnskaper