årets julebakst -minthjerter med fyll

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg "syv sorter" og som i tillegg er i "lavkarbo-versjon". Men èn sort ble det og den både ser bra ut, smaker godt og er sunn. Hvertfall litt sunnere enn vanlig julebakst. Og dette får alle til, selv de største kjøkkenklomsene *tommel opp

image.jpg

Du trenger til 10 stk

1 silikonform, 1 plate mørk kokesjokolade, 2 dl havregryn, 1ss honning, 2 dråper stevia vaniljeessens, 2 ss sukrin gold, 2 dl cocosa Extra Virgin (kan bruke meierismør) 2 ss gojibær, 4 ss sterk kaffe, 3 dråper mintkonsentrat (kan droppes)

image.jpg

Slik gjør du

lager og avkjøler kaffen, og setter kokesjokoladen i vannbad. Hell den smeltede sjokoladen i bunnen av hvert hjerte i silikonformen, og sett deretter til avkjøling en times tid. Du måler opp alle ingrediensene og blander alt i en bolle. Ta ut silikonforma fra kjøleskapet og press blandingen i hvert av hjertene og sett til avkjøling igjen.

Serveringsklare etter totalt to timer. 

image.jpg

 

Oppbevares tørt, og gjerne i et fint pyntet juleglass for litt julestemning<3