Et hint av jul

image.jpg

Da jeg fant ut at samboern jobbet sent dagen før 1 desember ville jeg benytte sjansen til å vaske rundt i leiligheta og pynte litt til jul eller rettere sakt advent, til han kom hjem fra jobb. Jeg tror jeg syns det er mere stas enn han, men slik er det når man ikke har noen barn å pynte for. Da blir det overaskelses-pynting til samboern. Hehe!

image.jpg

Jeg liker å ha det veldig gjennomført, men i år da mesteparten av sakene våre, inkl julepynten, ligger nedpakket i esker, er det ikke bare lett å få det slik jeg egentlig ønsker. Jeg pakket ned bla alt til juletreet vårt så fint (hver enkel kule i silkepapir) så jeg så ikke nødvendigheten med å pakke opp alt dette før vi flytter inn i nyhuset og når vi atpåtil ikke skal være hjemme i jula. 

image.jpg
image.jpg

Men noe som er nytt i år, og som jeg syns er veldig stas er julegardinene på kjøkkenet. De tilhørte min oldemor og jeg føler meg heldig som var det oldebarnet som fikk ta over disse<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Når samboern kommer hjem fra jobb i kveld venter (først og fremst en skikkelig oppdatering fra "halen", hun piper, bjeffer og nærmest prater der hun står på to foter oppå puffen vi har i gangen for å komme høyest mulig, livredd for at jeg skal få den første klemmen fra Fredrik og ikke hun selv) og en ren og pyntet leilighet og middag<3  *hverdagsgleder