The Photoshoot day

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Siste dagen i København var kommet og jeg skulle møte opp på flyplassen, nærmere bestemt Hilton Hotell, for fotografering. Det er et samarbeid mellom to leverandører som skal lage et reklameblad for sine varer, for den kommende vårsesongen. Og jeg var så heldig å få være en av modellene. Weehey!!! Det var skikkelig inspirerende å gøy. Jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå da jeg trodde alle kom til å prate dansk, men heldigvis gikk alt på engelsk. Vi var samlet fra fire forskjellige land (Er det nå man kan si at verden er blitt liten?) og hadde det så kjekt sammen. Jeg fikk mange tips, både fra makeupartisten og stylisten, som jeg kan ta med meg videre til frisøryrket mitt. Tilslutt fikk jeg se en sniktitt på rå-materialet (bildene før redigering) og det så kjempebra ut. Rart å se at et bilde av meg selv kan bli så stilig.(a) Gleder meg til å se det ferdige resultatet og dele det med dere, og enda mere til å se bildet i bladet.