COLORISM

-reklame


-lets talk about shampoo for colored hair-

image.jpg

ColorISM beskytter og gir glans til normalt eller fint fargebehandlet hår.

Det arktiske, aktive stoffet kommet fra nordisk bringebær, med antioksidanter som beskytter og pleier håret. Bringebærvoks gjør håret lettere å håndtere og gir det en vakker glans. 

SHAMPOO -som beskytter hårfargen og bidrar til å opprettholde fuktighetsbalansen i behandlet hår. Inneholder UVA- og UVB-beskyttelse.

Bruksanvisning: Påfør i fuktig hår, masser til skum og skyll.

CONDITIONER -som bevarer hårets farge og klarhet. Pleiende og styrkende formel som inneholder UVA- og UVB-beskyttelse.

Bruksanvisning: Påfør i fuktig hår, la virke i 1-3 minutter og skyll godt.

SILK MILK CARE SPRAY

Pleiende leave-in-spray som gir ekstra pleie, beskyttelse og glans til farget hår. Inneholder UVB-beskyttelse.

Med andre ord, ved bruk av disse produktene er håret ditt allerde beskyttet mot sol og vær og bruk av føner og glattetang. Her trenger du ikke en ekstra spray eller krem før du bruker glattetang for å beskytte håret ditt mot den. 

Og en annen ting som er bra med denne ISM-serien er at den fint kan mikses med andre produkter i serien. Man kan godt bruke shampoen for farget hår, men balsam for å få volum. På denne måten blir den mer spesifikk til akkurat ditt hår.

image.jpg

-serveringsforslag for tørst hår-

1. ColorISM Shampoo

2. CareISM Conditioner

3. MoistureISM Hydrating Care Spray


-bli pigg og sterk med bringebær-

Bringebærharmoni. 

Bringebær inneholder bl.a C-vitamin, magnesium, kalsuim og fiber. Bringebær er skånsomt mot magen og inneholder biotin, som også virker positivt på både hud og hodebunn.

Bruk blender for å bland ingrediensene til en drink. Du kan blande som du vil og variere ingrediensene og blandingsforholdene i smoothien.

1/2 dl bringebær, 1/2 dl jordbær, saften fra 1/2 lime, 1/2 dl eplejuice, 1 dl naturlig yoghurt, 1 ts linfrø og 3 isbiter

image.jpg

-smoothies nytes internt, ISM eksternt-