Ny hårpleieserie -og jeg elsker konseptet

-reklame


-naturlige ingredienser og en fantastisk duft-

image.jpg

ISM smoothie for alle typer nordisk hår. Nordisk hår er tynt og fint. Derfor krever det også tilpassede pleieprodukter.

Cutrin ISM er en hårpleieserie som er utviklet spesielt for nordisk hår, og som har en egen løsning for alle hårtyper og behov. Luksusproduktene i ISM-serien bidrar til naturlig pleie uten parabeber eller fargestoffer. ISM-shampoenes rengjørende ingredienser er biologisk nedbrytbare.


-color-moisture-repair-care-volume-pure-

image.jpg

Cutrin arctic active complex

Det er kun de mest hardføre plantene og bærene som overlever i våre tøffe, nordiske forhold. I løpet av den korte, men uvanlig intensive vekstperioden med sommerens lange dager fylles naturens gaver med enorme mengder næringsstoffer, vitaminer og aktive stoffer.

Cutrin ISM-seriens unike Artic Active ComplexTM-teknologi pleier og beskytter nordisk hår i henhold til hårtype og pleiebehov, med kraften fra utvalgte arktiske, aktive stoffer. Derfor lokker den frem de beste sidene i ditt (kundens) hår.

Vi frisører hjelper deg med en personlig løsning for ditt hår.

image.jpg

Cutrin ISM-familien inneholder de riktige pleieproduktene for normalt, farger, fint, krevende, krøllete, tørt, overbelastet, statisk, flatt og kjedelig hår, og hår som trenger en dyp rengjøring.

Shampooene, conditionerne, de pleiende sprayene og hårkurene i serien utvikles og produseres i Finland og testes i samarbeid med lokale frisører. ISM tilbys førsteklasses salongkvalitet med et fantastisk forhold mellom pris og kvalitet.

Gi håret næring med aktive stoffer fra den arktiske naturen:

Gi håret en skreddersydd, personlig kombinasjon av pleieprodukter hver dag.

Pr enhet koster 149kr, og siden jeg selv er blitt veldig begeistret for denne serien, (jeg mener den har en perfekt kombo på pris, duft, resultat på håret og at den kan mikses sammen og "skreddersyes" til ethvert behov) så har jeg tenkt å gå i dybden på denne serien, å ta for meg ethvert produkt i eget innlegg både på min egen blogg og på frisørsalongens nettside. Så med gjevne mellomrom fremover vil det komme innlegg om nettopp dette. Kanskje oppdager du hvilken shampooserie du må ha til ditt hår. Jeg liker også veldig godt at hovedingrediensene som blir brukt i hårproduktene er de samme ingrediensene som vi kan lage oss smoothe av. Det blir det dobbel effekt av *smilemunn. 

Vi blir jo bare mer og mer opptatt av hva som er sunt for oss selv og for naturen.

image.jpg

-Smoothie nytes internt, ISM (hårpleieproduktene) eksternt-