REPAIRISM

-reklame


-lets talk about the repairing part for the hair-

RepairISM -en næringsgivende og reparerende pleieserie til tørt, sprøtt og kjemisk behandlet hår. (noe å tenke på nå som høsten er her og vinteren nærmer seg)

Det arktiske, ative stoffet er nærings- og fuktighetsgivende tindtvedolje fra den nordiske naturen, som styrker og beskytter håret og reparerer strukturskader ved hjep av keratin fra kasjmirull, D-pantenol og planteproteiner.

SHAMPOO -rengjør håret skånsomt og gir nytt liv til tørt og sprøtt hår. Inneholder UVA- og UVB.beskyttelse.

Bruksanvisning: Påfør i fuktig hår, masser til skum og skyll

CONDITIONER -beskyttende og reparerende conditioner som gjør håret mykt, glansfullt og letthåndterli. Håret blir mer elastisk, noe som gjør at det ikke brekker så lett. Inneholder UVA- og UVB-beskyttelse.

Bruksanvisning: Påfør i fuktig hår, la virke i 1-3 minutter og skyll godt.

INTENSIVE CARE -Dyptpleiende, intensiv hårkur som gir umiddelbar hjelp til tørt og sprøtt hår. Styrker og reparerer strukturen i skadet hår og beskytter det under varmebehandling. Håret blir mer elastisk, noe som igjen gjør at det ikke brekker så lett. Inneholder også UVA- og UVB-beskyttelse.

Bruksanvisning: Påfør i håndkletørt hår, la virke i 5-10 minutter og skyll godt.


-serveringsforslag for tørt og sprøtt hår-

1. Care ISM Shampoo

2. Repair ISM Conditoner

3. Repair ISM Intensive Care

image.jpg

-en vitaminbombe for økt motstandsdyktighet-

image.jpg

Tindvedsmagi.

Tindved inneholder store mengder vitaminer, antioksidanter og flerumettede fettsyrer.

Bruk blender for å blande ingrediensene til en drikk. Du kan mikse og trikse med ingrediensene og mengden etter smak og behag. Men her er et alternativ:

1/2 dl tindvedbær, 1 dl drue- eller appelsinjuice, 1 banan, 1 ss kli, 1 dl naturell yoghurt, 1/2 ss økologisk honning og 3 isbiter.

image.jpg

-smoothies nytes internt, ISM eksternt-