New in: "minicloseth"

Når man har et rom som både skal fungere som lager, bod, oppbevaringsrom (fullt av møbler til nyhuset) og klesskap er det ikke like lett å ha oversikt over klærne sine.

image.jpg

Jeg vet jeg har mye klær jeg bruker alt for sjeldent, og tar meg selv i å gå i de samme klærne dag etter dag. Så nå tror jeg at jeg har funnet en løsning på dette. Det gjenstår bare å se om det fungerer i praksis like godt som i teorien oppi hodet mitt.

image.jpg

Jeg kjøpte meg et lite stativ og der skal jeg henge opp antrekk for hele uken. Antrekk som kan mixes med hverandre. I løper av en uke trenger man ca syv forskjellige topper/ overdeler, men kanskje ikke mere enn tre bukser/skjørt. Og man har som regel en bukse som matcher flere overdeler.

image.jpg

"skal jeg bruke den eller den toppen til den buksen, mon tro" -Noen som kjenner seg igjen? Så nå blir det til at jeg kun går bort til dette stativet, setter sammen dagens antrekker for hver enkelt dag, før alt går til vask og jeg henger opp syv nye matchende klesplagg.

image.jpg

Dette vil hjelpe meg med både effektivitet om morgenen, jeg får brukt mere av det lageret jeg eier av klær og jeg vil komme med flere varierte antrekk på jobb. Jeg har trua;) og det var dagens, om ikke månedens, preken om klær*smilemunn

image.jpg

Som dere kan se, har det denne uken godt veldig mye i strikk, mønster og semsket skinn i fargene mosegrønt, burgunder, navy, beige og basic plagg i grått, hvitt og svart. Veldig vintage-style, vil jeg påstå. 

Vel, nå er det lørdagskveld og gudene vet hva den vil bringe. Har ikke helgefølelse overhodet!