Football, all the way!


-and some flowers-

image.jpg
image.jpg

I går var det virkelig guttas dag, med farsdagsfeiring og fotball som tema hele dagen. Vi tilbringte nesten hele dagen hjemme hos foreldrene, med kakespising og sosialt samvær. Og oppdatering på siste nytt. Det har vært noen travle dager i det siste hvor vi omtrent bare har møtt hverandre i døra.

image.jpg
image.jpg

Først hadde lillebror besøk av en fotballrådgiver, nevnte jeg at han ble kåret til "årets spiller i 1.divisjon" Kjempe-stas. Priser liker vi (a) Denne prisen blir dømt av NTB. Mere har ikke jeg fått med meg, "fotballinteressert" som jeg er. 

image.jpg

...Så dro vi til Idrettshallen for å se minstebror spille b-sluttspill i Dahlecup. Og tilslutt tilbake til foreldrene for å se på tv de fotballagene som spiller i kvalifiseringen om evt opprykk til Tippeligaen, og hvilket lag KBK skal møte neste helg.

-Dæhh, hva jeg har fått med meg!!! Følte meg nesten litt stolt da jeg skrev den siste setningen der. Måtte spørre samboeren om bare èn ting, og det er hva denne runden het igjen.  Altså "kvalifiseringen" (a)