Dansk photoshoot

 

Som nevnt tidligere har jeg har vært å blitt tatt bilder av i Danmark, sammen med fem andre jenter fra fire forskjellige land. Vi møttes på Hilton hotell på ved flyplassen i København. Det var sykt gøy. Og her er mitt beste bilde. 

image.jpg

Dette bildet henger nå i utstillingsvinduet på frisørsalongen og reklamerer for Cutrin sine røde hårfarger.  

image.jpg
image.jpg

Det er veldig rart å se seg selv på et plakatformat, men heldigvis er det ikke mange som legger merke til at det faktisk er meg som er på plakaten. Det har vært noen få kommenetarer fra kunder om at jeg er snarlik hun på bildet, men at det sikkert bare er det røde håret mitt som gjør det (hehe)  

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg har ikke tilgang til de andre jentenes bilder, men de var kjempekule. De kommer på trykk i accessorize sin vårkampanje. 

But Hey, nå er det fredag og helg. -skål!