Rundt middagsbordet

 

image.jpg

Har dere tenkt over alt som blir pratet om rundt middagsbordet? Det er hvertfall alt mellom himmel og jord hjemme hos oss. Og for noen dager siden fikk jeg en pekepinn fra han som utgir seg for å bry seg minst om bloggen min, men som egentlig bryr seg mest, forståelig nok da dama hans legger ut deler av livet sitt , som da naturlig nok også inkluderer hans, på nettet (a) 

Denne gangen gikk det i hva jeg omtaler han som på bloggen. Jeg har lenge skrevet "typen" men han mente at jeg burde begynne å skrive "samboern"

Han mente at "typen" er litt ungdomspreget og dermed litt useriøst. Mens jeg mener at "samboeren" er litt for generelt. For i min vennekrets omtaler mine studievenner sine venninner, kamerater eller de de bor med,  som samboer. Mao kjærester eller ikke. 

Så hva skal man egentlig skrive: 

- kjæreste, blir for klissete

- Typen blir for useriøst

- Å bruke navnet,(Fredrik) blir for privat

- Har sett at noen omtaler kjærestene sine med bare forbokstaven, men Fredriks forbokstav er jo "f" om er forkortelse for "faen" (unnskyld ordbruket) feks: i går når  f (aen) kom hjem osv... Nei, det går ikke, hehe.. For det er jo ikke noe f.... som kommer hjem det er jo min kjære;) 

- Min bedre halvdel, funker i noen settinger, men ikke hele tiden. (Bruker jeg det hele tiden så oppfattes vel jeg mer eller mindre som et "mehe"(?)

 Men som dere sikkert har lagt merke til i det siste så har jeg byttet ut "typen" med "samboern" så han vant vel egentlig den diskusjonen;p

 Det var dagens seriøse del. Tenk om hverdagen hadde vært så enkel (a) at slike saker er det verste som kan oppstå og det mest seriøse vi diskuterer. 

-vel, ha en god tiradagskveld. Her ventes siste episode av doktor Foster;)