Hvem sier at grøt er tilegnet lørdager

Klokken ble nærmere to for jeg hoppet ut av pysjen. En lat søndagsmorgen med andre ord. Men hva er vel bedre enn å bare sitte i sofaen med pysj og dyna til langt utpå dagen(?) -ikke mye hvis man har hadt en travel uke å se tilbake på.

Jeg har også fått tullet meg litt rundt på kjøkkenet og laget et blogginnlegg om en veldig koselig gave, som ble publisert tidligere i dag.

image.jpg

Og når jeg først kom meg ut av pysjen ble det en powerwalk opp til Varden. Og det var godt. Litt dagslys og frisk luft gjør alltid godt.

Jeg har også funnet antrekket til neste helgs julebord. Både til meg og samboern. Jeg fikk bestemme alt denne gangen (tihi) Vi blir så "perfect-picture-couple" hehe...Jeger veldig oppdatt av at vi må matche, eller i hvertfall ikke kræsje hverandres farger. Rosa slips og rød kjole for eksempel er no go, uansett hva!!! ved forrige julebord, da vi måtte ordne oss hver for oss, og ikke hadde planlakt antrekkene på forhånd, fikk jeg meldig fra typen om at han valgte et slips som er brun-, hvit-, og blåstripet og at jeg måtte velge kjole uti fra det. Flaks for meg at han valgte et flerfarget slips, så ble valget litt enklere.

I ledige stunder den siste tiden har jeg også begynt å skrive ned hele husprosjekt-fremgangen vår, del for del, og den går helt tilbake til 2014. ( i korte trekk selvsakt) Så når ting begynner å bli "banket", forhåpentligvis innen kort tid, så skal dere få være med på hele denne fantastiske, frustrerende, lærerike og spennende reisen. Så stay tuned!

image.jpg

I skrivende stund er grøten plassert godt i magen, for hvem har sakt at risengrynsgrøt er tillat bare på lørdager? Jeg vet at det er mest vanlig, men her i hus er vi ikke så gode på å følge "normalen" når det kommer til slikt, selv om vi gjør vårt beste (a) Og jeg gnåler jo stadig vekk om å ha tradisjoner og rutiner, men det kommer vel av at vi har problemer med å klare å innføre det selv. - så der har vi mitt nyttårsforsett, tenker jeg. For her i hus kan vi gjerne spise tomatsuppe på en lørdagskveld og biff på en mandag. Vi kan sove når sola er oppe å stå opp når det er blitt mørkt. Til tider lever vi i vår egen boble her inne i leiligheten vår.

image.jpg