Kyrkjetaket & Sunrise

God kveld til dere! I skrivende stund er det kinamat på bordet, håndball på tv (eller det var håndball på skjermen, det ble så spennende på slutten at jeg måtte legge ned skjermen de siste tre spilleminuttene), samt at jeg driver å masserer føttene til samboern. Han har nemlig vært på topptur med randoneski i dag. Han sto opp grytidlig i morrest og var godt i gang oppover fjellet da sola sto opp. Jeg var på jobb når jeg fikk en fantastisk videosnutt av 50 cm puddersnø og soloppgang. Gjett om jeg kunne ønske at jeg hadde andledning til å være med. Siden han desidert har hadt en mere spennende dag enn meg, så lånte jeg like godt hans bilder til kveldsinnlegget her inne på bloggen.


-Kyrkjetaket, 1439 moh-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Ha en fin kveld videre!