Angvik Gamle Handelsted

image.jpg

God kveld til dere. Jeg sitter som et slakt i sofaen etter et heidundrende vellykket julebord, som endte altfor sent og med hælene i taket.

image.jpg

Julebordet fant sted i Angvika på Angvika Gamle Handelsted. Jeg har bare sett dette hotellet fra veien før, og trodde det bestod av et hvitt hus, men i går når vi kjørte inn på selve plassen fikk vi se at det var så mye mere. Det er blandt annet museum, galleri og spaavdeling der hvor de også tilbyr massasjepakker. Og selv om alt var gjemmonført i gammel stil, så var alt nytt og pent.  Her skal vi tilbake igjen!


-beige, silke, nagler og neopren-

Dette var kveldens antrekk for min del, og jeg skilte meg ikke akkurat ut, da resten av gjengen var så pene og festpyntet også<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-vorspiel-

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Etter ankomst og vi hadde slappet litt av på hvert vårt rom og fikset oss klare for kvelden, møttes for en liten skål på kongesuiten, hvor jeg blandt annet skulle holde en liten tale. Jeg hadde øvet godt. Stått foran speilet å sakt den gang på gang her hjemme, og tenkte at jeg har no holdt tale foran hele befolkningen på 17 mai, så dette var ingen sak. Men vet dere hva... Jeg ble så sippete, og hver eneste nerve i kroppen min strittet i mot min vilje. Jeg skalv og sippet meg tilslutt gjennom hele talen, som sikkert mistet hele sammenhengen sin. Nei, huff. Jeg trodde jeg skulle takle dette foran min egen familie, men jeg var ikke helt der i går for å si det slik. Men må nevne at det også ble latter, ikke bare tårer. 

image.jpg
image.jpg

Vi gikk ned i spisesalen, hvor det var bestilt 4-retters juleinspirert middag med tilhørende vinpakke. Så mange gode smaker<3


-the meny-

image.jpg

Syltet røkt sild

-saltbakt rødbet med dillsnø og peppertrømme fra Røros

image.jpg

Bakt Torsk

-brunet løk, brandad og persille

image.jpg

Svineside prima

-Langtidskokt med bakt kål, kålchips, gulrotpurre og crispy potet

image.jpg

Rørte Multer

-rispurre, chips, multesorbet og nyr


-and than, partytime-

image.jpg
image.jpg

Etter middagen var det ikke noe livemusikk eller danserom på hotellet, tross alt julebordsesong. Men det fikk vi fikset på. Vi tok oss til rette i en av stuene og satte på egen musikk. Det ble hallingdans, pardans, kortspill, og en tur opp på bordet, selvsakt. -Karina er jo på fest! Minnekortet var fullt da jeg gikk gjennom bildene i morrest. Og over halvparten av bildene bør ikke se dagens lys! -og forresten, hvorfor har ikke noen funnet opp promillegrense på snapchat. Jeg ble ganske varm i toppen i morrest når jeg gikk gjennom snappene mine. *flau

Uansett! -jeg har hadt en super helg, og det tror jeg samtlige i denne gjengen har hadt også. Tusen takk for et koselig julebord.