julaften

Her var klokken kvart på fem, og vi skulle snart sette oss til bords. Pinnekjøttlukten hadde spredd seg i hele stuen. -For en følelse!


-christmastable-

Det er rart med det, men når vi satte oss til bords og vi alle innså hvor koselig og godt vi har det gikk samtaleemnet over til de som har det mindre bra. Vi måtte rett og slett ta oss i det, å bytte tema før den dårlige samvittigheten tok overhånd. 

Etter maten var inntatt, dro vi videre til der vi skulle åpne gavene å feire resten av julekvelden. Vi ankom et julepyntet hus, stort juletre med masse gaver og ikke minst tre spente og håpefulle barn. Julaften er virkelig barnas dag<3 "prinsessen i huset fikk seg blant annet rosa sofa til jenterommet. Herremin så stas! Og ellers var gavene vi fikk helt overveldende. Jeg er så fornøyd. Tusen takk!