hvorfor gjorde jeg ikke dette i år

Jeg satt nettopp å så gjennom noen av filmene mine på YouTube, blant annet "highlights of the year 2014" og må si at jeg angrer på at jeg ikke har filmet mine klipp dette året også, da det var så koselig å se tilbake på. Men så tenkte jeg at det var bra jeg valgte å lage film ut av det året jeg gjorde da dette året var et innholdsrikt år. Når jeg ser tilbake nå, så det ut til at jeg var med på å opplevde mye nytt og spennende. Men samtidig så tenker jeg at jeg har sikkert minst gjort like mye spennende ting i år, bare at man har glemt detaljene. Man husker jo ikke de små hverdagsgledene. Nå har jo jeg alt i bilder på bloggen, men en levende samlet film med musikk gir så mye mere.

Men jeg både tror og håper at 2016 har mye spennende å by på, å nå har jeg sjans til å begynne allerede fra den 1 januar, så det er mulig jeg begir meg ut på et årsprosjekt igjen. Jeg har fått med familien, så om et år skal vi samles for filmkveld hvor alle får presentert året sitt via en filmsnutt på noen minutter. Tror det blir kjempekult. Tilsammen skal vi oppleve og reise til mange forskjellige plasser. Kamper skal spilles, kunder skal klippes, hus skal bygges osv... -spennende (!)

Bli med du også? Man trenger ikke nødvendigvis å legge filmen ut offentlig, men jeg skal love deg at den blir gull verdt å ha. Både i nuet og frem i tid<3