3. Juledag

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Endelig kom vi oss ut opp og ut av denne sofaen. Jeg kjente at etter i går kveld da jeg satt i sofaen med strikketøyet, (-ja, jeg tok fatt i gamle strikkeferdigheter å strikket et skjerf med ribbestrikk til Savanna,) mens jeg åpnet en haug med snapper fra venner som var ute å festet, at i dag trengte jeg å få rørt litt på skrotten. Været har vært veldig udugelig med storm, blest og regn så i dag når sola skinte gikk vi oss en tur. Det gjorde godt for både hode og kropp. Men samtidig har det vært ganske så koselig i sofakroken og jeg har virkelig fått kjenne på roen og juleferien. I morgen bråker det løs med storfest hos noen vennepar, og deretter drar vi på hyttetur til Hemavann for enda mere frisk luft og skirenning. Så jeg er godt ladet opp for litt fart og spenning nå. Og etter det så nærmer nyttår seg og da kan det ikke bli annet enn hælene i taket. Neida, joda, eller vi får se an svenskene og hvor mye fart det er i dem. Jeg skal ikke være "party-pooper" hvertfall. I Sverige er det, så vidt jeg vet, fortsatt lov til å sende opp raketter (som i gamle dager) så regner med at himmelen blir full av glitrende raketter! 

-lov meg at alle sammen koser seg masse. Plutselig er det 2016, nytt år, forsettene skal realiseres og vi skal inn i tidskjema igjen. Ikke bare sitt å tenk på alt som skal skje "i morgen" men nyte nuet. Det er så viktig!